Foto's en verhalen

Love Swim 2022

Wat was-ie weer leuk, de Love Swim in de Amstel afgelopen vrijdag. Voor het eerst in drie jaar weer gehouden en meteen lijkt het alsof nooit is weggeweest. Wat is het geheim van het leukste openwaterzwemevenement van Amsterdam?

Dat de warming up werd gedaan door Drag Kings? Dat queer Idool Thorn de Vries het startschot voor de Triatlon-sporters gaf en wethouder Hester van Buren (portefeuillehouder van Lucht- en Zeehaven) speciaal langskwam voor het uitdelen van medailles? Dat helpt allemaal. Maar de echte charme van de Love Swim is de sfeer.
De muziek van DJ Robin die zorgt voor een strandvakantiegevoel. Al die mensen die komen om de Amstel in te springen. De vrolijke vrijwilligers die het allemaal organiseren. De leuke medailles voor iedereen die tenminste één van afstanden zwemt.

En dat meedoen belangrijker is dan winnen: Wie het allerlaatst eindigt, krijgt nog meer applaus dan wie het snelste is. Lang leve Love Swim!

1 reactie

  1. Dia

    Wat een prachtige foto’s van een zo te zien heel vrolijk evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Hannah van Herk

Boven ↑