Foto's en verhalen

100D: halverwege

Is inzicht altijd voortschrijdend? Soms keert een inzicht op haar schreden terug. Ik heb alle tekst bij de foto’s verwijderd.Toen dit idee werd geopperd (dank, Lucie) wees ik het af. Maar de volgende dag merkte ik dat zonder tekst de verbeelding meer ruimte krijgt.

Dat Rients zijn Elfstedenkruisje vasthoudt, en wel die van zo ongeveer de meest helse tocht der tochten, dat moet je er voortaan zelf bij verzinnen.
Dat Inge een deegroller in haar handen heeft en niet zomaar een deegroller, maar een design deegroller, dat weten alleen zij en ik en u, nu.

Ik ben inmiddels op de helft wat het plaatsen van de foto’s betreft. Het streven is om er elke week een paar bij te zetten.Hier is de pagina met de foto’s.

Is insight always progressive? Sometimes it is a clear case of returning to a more simple state. I have removed all text from the photos. No more (first) names and what the favourite object is and why is for you to decide. When Lucie suggested this (thanks, Lucie), I rejected it immediately. But the next day I found that I rather liked it. Looking at the pictures, you will decide what you are looking at. That Rients is holding his Eleven Cities Tour Cross for the most hellish tour of all, is only known to him, me, and you. And just so you know: Inge holds a rolling pin. Not just any rolling pin, but a design rolling pin.

I’m about halfway through posting the photos. The aim is to add a few more every week.

1 reactie

  1. whoiscall

    Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Hannah van Herk

Boven ↑